separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ONA ĆE BITI ZADUŽENA ZA LOM DO JUTRA! Andreana Čekić sa novim dečkom stigla na proslavu punoletstva sina Bobana Rajovića, pa progovorila o nasilju koje je trpela od strane bivšeg muža! (VIDEO)


Osvrnula se na dramu svoje koleginice Nataše Bekvalac, pa ženama uputila snažnu poruku!


Andrea Čekić na gala proslavi punoletstva sina kolege Bobana Rajovića pojavila se u pratnji novog dečka Marka Miloševića. Kao i uvek, nasmejana pevačica otkrila je kako se oseća kao glavna gošća koja je zadužena za provod na zabavi.

Autor: Pink.rs/Miloš

Koliko ja znam, ima nas nekoliko i biće sigurno veselo. Boban i ja smo dobri drugari, ali mislim da je sin izabrao - rekla je Andreana, a potom je otkrila da na privatnim proslavama svojih kolega dobija bakšiš:
Pa ima, evo ja kad pravim neko veselje svi dođu kao džabe, ali nikad to nije tako. Tu nekako ima najviše bakšiša, mi volimo da častimo jedni druge.

Autor: TvPink Printscreen

Vest o njenom razvodu i dalje je jedna od gorućih tema u medijima, Andreana ističe da ne želi da se osvrće na prošlost, pa je otkrila i da li ima kontakt sa bivšim suprugom Ivanom Miladinovićem, a potom je stavila i tačku na spekulacije o navodnom fizičkom nasilju koje je trpela od njega.

Nećemo ga ni zvati, ni nazivati. Ne dešava se ništa, čekamo da potpiše razvod i nadam se da će što pre da bude. Papir realno ništa ne znači, ako se dvoje ne vole. Nismo u kontaktu, čujemo se samo preko advokata. Rekla sam psihičko nasilje, nije me zaista nikada napadao fizički, ali šta da kažem na to? Žena kao žena nada se da će biti bolje, ali kada shvati da neće, ostaviš to i ideš dalje. Treba prijaviti, što se i Nataše Bekvalac tiče, ne može žena da bude kriva kad je neko bije. problem je u toj osobi što je agresivna, i naravno da treba to prijaviti, a nikako ćutati i trpeti - završila je Andreana.

Autor: TvPink Printscreen

Za kraj razgovora, Čekićeva je otkrila da za probleme u braku pre medija saznali su njeni bliski prijatelji i kumovi, Ana Sević, Slađa Allegro i Darko Lazić.

U video-prilogu pogledajte ceo intervju sa pevačicom.

O. B. / M. P. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti