separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MOJA MILA JE 'BLESKASTA' NA MENE: Slađa Alegro priznala da je njena ćerka povukla na tatu, a onda i šta je od nje nasledila, pa ovako isprozivala kolege! (VIDEO)


Bitno joj je samo da njena mezimica bude dobar čovek.


Pevačica Slađa Alegro prošlog leta na svet je donela devojčicu Milu, a od tog trenutka njen život se promenio za 360 stepeni. Pevačicin centar sveta postala je njena naslednica, a ona uvek rado sa medijima deli detalje Milinog odrastanja. Slađa je sada pred premijernim kamerama otkrila šta je njena mezimica nasledila od nje, pa nasmejala sve.

Autor: TvPink Printscreen

- Došla je baš onakva kakva je trebalo da bude. Mnogo liči na oca, i karakterom i fizički, ali mislim da je ona malo ''bleskasta'' na majku, jer tata nije nimalo ''bleskast''. Bitno mi je samo da shvati da je porodica stub svega i da su joj roditelji najbolji prijatelji. Jedino je bitno da bude dobar čovek, sve ostalo je nebitno - rekla je pevačica u emisiji ''Premijera'' i dodala da nema ništa protiv toga da njena naslednica krene njenim stopama, pa postavila pitanje svim kolegama.

- Često se začudim kad moje kolege kažu: ''Ne, nipošto''. Zašto se onda vi bavite time - postavila je pevačica pitanje svojim kolegama.

Autor: TvPink Printscreen

Šta je Slađa Alegro još otkrila u emisiji ''Premijera'', saznajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti