separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DVA MUŠKARCA SA KAPULJAČAMA SU UPALA U GARAŽU I ZAPALILA MI MERCEDES, MOJA ĆERKA JE PREPLAŠENA: Maja Marijana se oglasila nakon što joj je zapaljen automobil, POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE S LICA MESTA!


Slučaj je odmah prijavila policiji.


Automobil pevačice Maje Marijane zapaljen je danas ispred njene kuće u Filmskom gradu. Kako nam je pevačica rekla, dva nepoznata muškarca sa kapuljačama uletela su u garažu i zapalila njen skupoceni automobil marke ''mercedes''. Pevačica ističe da prethodno nije dobijala pretnje, a slučaj je odmah prijavila policiji. Kako kaže, ona je policiji rekla na koga sumnja, ali ne može da tvrdi sa sigurnošću ko su napadači sa kapuljačama.

Autor: Kobra

- Dva nepoznata momka sa kapuljačama su upala u moju garažu i zapalila mi automobil marke ''mercedes''. Slučaj smo odmah prijavili policiji, njima smo sve rekli šta smo imali. Nisam dobijala pretnje, ne znam o čemu se radi. Mi smo policiji rekli na koga sumnjamo, o tome ne bih. Moja ćerka i ja smo u strahu, ona je bila sa mnom u kući tada, preplašena je. Policija će ispitati ceo slučaj. Kad sam videla na sigurnosnim kamerama da mi gori automobil, presekla sam se. Nisam znala šta me je snašlo. Odmah sam pozvala vatrogasce i policiju. Pričinjena mi je velika materijalna šteta, automobil više nije u voznom stanju - rekla je preplašena pevačica za Pink.rs, a ekipa našeg portala došla je u posed fotografija zapaljenog automobila.

Pogledajte fotografije s lica mesta:

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: M. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti