AKTUELNO

Prošla je kroz pakao kada joj je ćerka stavljena na stub srama zbog veze sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković u studiju će ovog subotnjeg popodneva ugostiti poznate dame sa domaće javne scene sa kojima će razgovarati o aktuelnim temama koje okupiraju pažnju domaće javnosti u poslednje vreme. Naime, Sanjine sagovornice biće: pevačice Mia Borisavljević, Sandra Afrika, Anabela Atijas, književnica Simonida Milojković i glumica Eva Ras.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI UČESNIK 'ZADRUGE' U PETOJ DECENIJI POSTAJE OTAC! Duško Radonjić će dobiti SINA, a za Pink.rs otkrio je kako je njegova ćerka Andrijana reagovala na vest da će dobiti još jednog brata!

Majka Lune Đogani, pevačica Anabela Atijas smogla je snagu i progovorila o paklu kroz koji je prošla kada joj je ćerka tokom učešća u ''Zadruzi 1'' stavljena na stub srama zbog  veze sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam bila majka najomraženije ljubavnice 21. veka - rekla je Anabela u ''Magazinu In'', a Sanja ju je upitala da li je zadovoljna trenutnim izborom svoje ćerke, odnosno njenom vezom sa Markom Miljkovićem u ''Zadruzi 2''.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ako se iko isplakao i izvrištao, to sam ja - priznala je pevačica.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink danas u 17 časova!

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Magazin In

'