AKTUELNO

Branio prijatelja!

Milan Kalić učestvovao je u tuči na košarkaškoj utakmici u hali "Pionir", kada je došao u sukob sa jednim od navijača koji je napao njegovog prijatelja, a sve zbog mesta koje je dotični navijač zauzeo, a koje je bilo namenjeno glumcu Aleksandru Radojičiću. Glumac i voditelj je u "Novom jutru" kod Predraga Sarape objasnio kako je došlo do incidenta.

Došao sam na utakmicu sam, kao i uvek. Na svu sreću moj sin nije bio sa mnom. Dolazim u VIP deo, sedeo je čovek na dvosedu. Rekli su mu da nije njegovo mesto i da se pomeri jer je to mesto za Acu Radojičića. On kreće da se ponaša bahato i primitivno, počne da psuje. On se okreće i udara Marka Pavlovića glavom i još nekoliko puta, ja sam krenuo da ga odbranim. On je krenuo i na mene - objasnio je Kalinić.

Foto: TvPink Printscreen

Čitavoj situaciji prisustvovao je i Dragan Šutanovac koji je pokušao da smiri Kalinića i da ga razdvoji od napadača. Glumac je objasnio i da mu nije bila namera da izaziva incidente već da odbrani prijatelja.

Šutanovac me je smirio, odreagovao sam impulsivno. Isto bih oderagovao. Puno komentara ima kakav primer sam dao, uvek sam protiv nasilja. Nisam davao na sebe. Ovo mi je prvi konflikt ovakve prirode u životu. Ovde nije bilo drugog načina. Ja sam se pobio jer sam branio svog druga - istakao je Milan i dodao ko mu je pružio podršku u teškim trenucima:

Foto: TvPink Printscreen

Šta god da uradiš nije dobro. Velika je odgovornos svih. Niko me iz Zvezde zbog ovoga nije pozvao. Đorđe Gagić, košarkaš Partizana mi je poslao poruke podrške i hvala mu puno - završava Kalinić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sašu Kovačevića obožavateljka poljubila u usta, evo kako njegova izabranica reaguje na to! (VIDEO)

Pink.rs

#Milan Kalinić

'