AKTUELNO

Čak tamo!

Pevačica Slavica Ćukteraš pre nekoliko meseci rešila je da se vrati svojoj muzičkoj karijeri nakon višegodišnje pauze i snimila nekoliko novih pesama koje su naišle na dobar odziv kod publike.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, pre nego što je rešila da ponovo uzme mikrofon u ruke, pevačica je bila posvećena samo svojoj porodici - suprugu Vladi Avramovu i ćerkici Viktoriji. Zbog poslovnog angažmana svog supruga, Slavica je jedno vreme živela i u Japanu, za koji je vežu divne uspomene.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, ono što malo ljudi zna jeste da je njena koleginica Goca Tržan pre nekoliko godina posetila Japan, gde je bila na medenom mesecu sa svojim suprugom Rašom Novakovićem. Tom prilikom Goca i Slavica su se srele i uživale u svemu što vide pred sobom, što govori i fotografija koja je tom prilikom nastala.

Foto: Privatna arhiva

Za Japan me vežu najdivnije uspomene. Upoznala sam novu kulturu, drugačiji način življenja, običaje. Sve je bilo fascinatno i ostavilo me bez daha. Rado bih se ponovo tamo vratila, ali samo turistički - kroz smeh nam je rekla Slavica.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Goca Tržan

#Japan

#Slavica Ćukteraš

'