AKTUELNO

Žena koja je odgajala pevačicu bolovala je od raka pluća!

Pevačica Mina Kostić, ovih dana promoviše svoj duet sa Džejom Ramadanovskim, a za Pink.rs otkrila je kako je posle, skoro 20 godina, ponovo sarađivati sa kraljem romske muzike, ali i to šta je Džeju bio najveći problem na snimanju spota za pesmu "Nema dalje", koja je naišla na odlične kritike publike.

Džej je jedna divna osoba sa kojom sve ide lako. On je super, pozitivan kod njega nema nervoze. Uvek može da ti da savet. Divna jedna osoba, ne zato što sam uradila duet i ranije i sada sa njim, nego zato što tako mislim. Na snimanju spota je bio super, problem mu je što se malo ugojio, ne može da se ponaša onako kako on inače želi. Mislim da je slab na mene, gleda me kao sestru i jako smo vezani - rekla je Mina.

Foto: e-stock Stefan Filipović, Pink.rs

Pevačica je sa kolegom snimila i duet "Slavija", pre skoro dve decenije, a mi smo je pitali da li je i ona nekada bila u situaciji da nekog mladića vrati u provinciju, kako je opevano u čuvenom hitu.

Ja nisam u tom fazonu, nije ni bitno ko je odakle. To je samo u pesmi, bitno je da mi imamo neki zajednički jezik - kaže Kostićeva.

Mina je nedavno doživela veliki gubitak kada joj je preminula pomajka Dubravka, sa kojom je živela i koju je smatrala svojom velikom podrškom. Pevačica je istakla i da se ona dugo borila sa neizlečivom bolešću, te da je ostala jaka do kraja.

Foto: Pink.rs

Jako sam se potresla zbog toga. Ona je bila bolesna, bila je u domu i trebala je u martu da napuni 81. godinu. Prošle godine smo saznali da ona ima rak pluća koji nije mogao da se operiše, niti izleči. Ja sam otišla da radim, ona je pala i polomila kuk  i morala sam da je stavim u dom. Jako sam to teško podnela, počela sam da se tresem i tek kada sam počela čitulje da stavljam na bandere i na vratima ja sam nekontrolisano počela da plačem, teško je, ali život mora da ide dalje. Ona je inače Đusova tetka - kroz suze je rekla pevačica.

Kako Mina ističe, Dubravka je nikada nije zvanično usvojila, ali da je uvek bila poštovana od strane njene porodice.

Nije me ona nikada usvajala papirološki, ali smo dugo živele zajedno. Svi su je voleli i moji roditelji i braća i sestre, poštovali smo se, ali bože moj, život ide dalje - završava Mina svoju ispovest.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: BILA SAM OČAJNA I SLUĐENA: Majka Dee Đurđević progovorila o teškoj nezgodi svoje ćerke, pa otkrila kakvo je voditeljkino stanje sada! (FOTO)

Autor: M. Stanković

#Džej Ramadanovski

#Mina Kostić

'