AKTUELNO

Nije joj lako!

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar, gostovala je u "Novom jutru", kod Dee i Sarape. Ona je tom prilikom podsetila sve ljude dobre volje da se 7. februara u Domu omladine održava humanitarni koncert za decu obolelu od raka. Događaj se održava pod pokroviteljstvom televizije "Pink", a u saradnji sa organizacijom "NURDOR", nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka. Na koncertu će nastupati učesnici muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", Leontina Vukomanović, ali i sama Kija.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Kija je tom prilikom pozvala sve ljude dobre volje da prisustvuju koncertu i da kupovinom karte od 500 dinara pomognu u prikupljanju sredstava za decu obolelu od raka.

Foto: Pink.rs, E-stock

Kristina je kod Dee i Sarape govorila i o mnogobrojnim temama, vezanim za svoj privatni život, a kako je za 14. februar najavila premijeru svoje nove pesme, voditeljski par je upitao Kockarevu da li je zaljubljena.

I da sam se zaljubila ne bih to rekla javno na televiziji. Taj čovek koji bi bio sa mnom bi bio uništen i od strane fanova i od strane medija. Mislim da ta veza ne bi opstala - rekla je Kija.

Foto: Pink.rs

Kija je u "Novom jutru" govorila i o svojim planovima za budućnost, ali i o pojedinim zadrugarima. Sve to pogledajte u prilogu:

PROČITAJTE JOŠ: U SUSRET HUMANITARNOM KONCERTU za decu obolelu od raka, Pinkova zvezdica Mateja Vukašinović poručio: ZNAM SVOJ NAROD, NAJSLOŽNIJI SMO KAD SU OVAKVE STVARI U PITANJU!

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Novo jutro

#Pinkove zvezdice - All Stars

'