AKTUELNO

Nakon ovoga zanemeo je ceo region.

Nova pesma pevačice Jelene Karleuše ''laJK'' konačno je ugledala svetlost dana. Karleuša je najpre izazvala veliku pometnju emotivnim govorom u kojem se osvrnula na prethodna dešavanja i skandal koji je nastao zbog eksplicitnih poruka i fotografija koje je dobijala od Ognjena Vranješa, a onda i kostimom i nastupom.

PROČITAJTE JOŠ: JAVNO JE PREVARILA DEČKA! Stanija priznala da je sklona osveti, pa otkrila: Plakao je i zajedno sa mojom majkom gledao šta radim!

- I, evo je. Posle svega. Evo je, majka dvoje dece. Supruga. Zvezda. Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lepu kožu, bleda je. Kao da je ovde već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovde nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju, pa je rešila da utiče na to kako je drugi vide. Zbog nje, i svih njih. Odlučila sam da budem heroina svog života, a ne žrtva u vašim očima - govor je Jelene Karleuše na samom početku pesme.

Foto: YouTube Printscreen/ MOON IN LIBRA

U jednom trenutku vidi se i kako Jelena Karleuša visi sa table na kojoj je ispisano i precrtano ''život'', a ovaj njen performans izazvao je pometnju na društvenoj mreži. Pevačica je i ovog puta izazvala lavinu komentara, a sudeći po istim, Jelena Karleuša ima još jedan hit.

Foto: YouTube Printscreen/ MOON IN LIBRA

Autor: Pink.rs

#Jelena Karleuša

#nastup

#pevačica

'