AKTUELNO

Tražio je najbolji separe, snimao je telefonom i naručivao naskuplje!

Fudbaler Ognjen Vranješ bio je gost na nastupu Jelene Karleuše sredinom novembra u Dizeldorfu. Tom prilikom potrošio je ogromnu svotu novca, kako izvor navodi preko 20.000 evra.

Fudbaler Anderlehta i bosanski reprezentativac čim je saznao da će pevačica, za kojom je odlepio, pevati u jednoj diskoteci u tom nemačkom gradu, potegao je sve moguće veze kako bi mu se u klubu obezbedio najbolji separe, odakle je imao savršen pogled na binu.

Vranješ se prvom prilikom kada je bio slobodan uklopio s Jeleninim nastupom u Diseldorfu, taj njen koncert nije želeo da propusti. Preko prijatelja je obezbedio dobro mesto u diskoteci, gde se i pojavio sa društvom. Želeo je samo da ga Jelena primeti i da ispadne džek. Poručivao je skupocena pića i nazdravljao. Ceh je iznosio oko 20.000 evra, koji je on bez pogovora platio. Bilo mu je bitno samo da se dobro provede, a još bitnije da bude blizu Jelene i da ga ona vidi. Nismo sigurni da li ga je Karleuša primetila jer je bila velika gužva - otkriva izvor i dodaje da je fudbaler tražio da maksimalno bude zaštićen.

Foto: Instagram

Kada su zvali da najave da će Ognjen doći, traženi su i posebni uslovi. S obzirom na to da je menadžerima kluba rečeno ko je njihov gost i kakve su njegove platežne moći, naravno da mu se izašlo u susret. Ognjen je, pored najboljeg separea, tražio i posebnu zaštitu, da mu niko ne prilazi i da ga niko ne slika. Takođe je sačekan ispred kluba i sproveden do svog mesta. On se ludo proveo, a često je i telefon držao u ruci. Snimao je Jelenu i atmosferu, a nije isključeno ni da joj je slao poruke - završava izvor koji se te novembarske noći našao na licu mesta.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA KARLEUŠA U JEKU SKANDALA OTPUTOVALA U TURSKU, a evo kod koga planira da se uputi nakon toga! (FOTO)

Inače, mediji danima bruje o tome da je Vranješ Karleuši slao poruke koje je navodno video njen muž.

Pink.rs

#Duško Tošić

#Jelena Karleuša

#Ognjen Vranješ

'