AKTUELNO

Žao mu je zbog svega!

Pevač Radiša Đani Trajković svoju kuću u kojoj je živeo pre nekoliko godina morao je da proda ispod njene prave cene zbog kockarskih dugova koje je napravio tada.

Iako pevač sada živi nedaleko od te kuće u iznajmljenom i veoma luksuznom stanu, njemu je to dosadilo i rešio je da više ne bude podstanar. Trajković je prekinuo sa životom punim poroka i rešio da porodici vrati ono što je izgubila zbog njegovog kockanja.

Đani se pre tri i po godine zadužio do guše. Uzimao je novac od zelenaša jer se kockao i zapao u ozbiljne probleme koji su mogli da ga koštaju braka sa suprugom Slađanom. Sreća pa je ona bila uz njega i njena podrška mu nije manjkala, što mu je dalo snage da preživi težak period. Njegovi dugovi bili su oko 200.000 evra, a pošto nije imao kud, morao je da proda kuću ispod cene, za 120.000 evra, iako je njena vrednost skoro duplo veća. To mu je bio jedini način da se reši zelenaša koji su mu visili za vratom. On tada nije bio toliko popularan kao sada, pa samim tim ni njegova zarada nije bila kao što je danas - rekao je izvor.

PROČITAJE JOŠ:PRIČALO SE SVE I SVAŠTA: Ceca Ražnatović progovorila o koncertima u Meksiku i otkrila zbog čega su odloženi! (FOTO)

Izvor je takođe otkrio da je pevač skupljao novac i planirao da vrati vilu nazad. Međutim problem je što sadašnji vlasnici ipaK ne žele da prodaju kuću ali Trajković se nada da će uspeti da je povrati i ubedi vlasnike.

Autor: Pink.rs

#Radiša Trajković Đani

#pevač

'