AKTUELNO

Pevačica Aleksandra Bursać zapala u depresiju nakon emotivnog kraha.

Pevačica Aleksandra Bursać raskinula je veridbu sa dugogodišnjim dečkom Zoranom Uglješićem nakon što je otkrila da ju je prevario, a sada je otkrila i kako se borila sa teškom psihičkom situacijom kroz koju je prolazila neposredno posle raskida.

Foto: Facebook

Aleksandra je za prevaru saznala tako što je u telefonu svog verenika pronašla poruke koje je slao Anđeli Veštici, zbog čega je i došlo do raskida.

Bilo mi je veoma teško da o tome pričam. Ne volim da se sećam tih stvari niti da ga pominjem. Išla sam kod psihoterapeuta, to mi je mnogo pomoglo. Tamo sam mogla da izbacim sve iz sebe. Na kraju me je terapeut pitao: "Zbog čega si ti tužna? Jesi li ti svesna da si ovime dobila, a ne izgubila?" - ispričala je Aleksandra.

Foto: Instagram

Pevačica je otkrila i koje je planove imala sa sada bivšim verenikom, ali i to kakav je njen trenutni ljubavni status.

Iako je prošlo samo dva meseca od trenutka kada mi se svet srušio, ja sam dobro. Nikada više udvarača nisam imala u životu. Sada samo imam problem sa upuštanjem u neke nove emotivne priče jer sam ja sa Zoranom planirala brak i decu - rekla je Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ: OVIM DELOVIMA TELA NIJE ZADOVOLJNA! Rada Manojlović priznala koje estetske korekcije je želela da uradi! (FOTO)

Pink.rs

#Aleksandra Bursać

#Anđela Veštica

#Raskid

#pevačica

'