AKTUELNO

Zvezda "Zadruge" izgledala je potpuno drugačije na proslavi svog punoletstva u Kačarevu.

Plavokosa pevačica Teodora Džehverović, koja je širokoj javnosti postala poznata tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", važi za jednu od najtalentovanijih i najlepših pevačica na našoj javnoj sceni.

Foto: Instagram

Teodora mnogo ulaže u svoje scenske nastupe, ali i fizički izgled, koji se u ogromnoj meri promenio u odnosu na period kada je bila srednjoškolka. Atraktivne i provokativne odevne kombinacije sastavni su deo svakog njenog javnog pojavljivanja, a svoj izgled dodatno je stavila u prvi plan farbanjem svoje smeđe kose u platinasto plavu i jakom scenskom šminkom, s kojom izgleda znatno starije.

Ipak, tokom svog adolescentskog perioda, danas atraktivna Teodora izgledala je potpuno drugačije - umesto blajhano plave imala je prirodnu, smeđu kosu, diskretnu šminku, a za proslavu svog punoletstva odabrala je drečavu pink haljinicu, ljubičaste cipele i plave kićanke kojima je ukrasila svoje uši.

Foto: Instagram

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, Teodorin stil danas je neuporedivo bolji od onog koji je imala kao srednjoškolka, kada je, saglasni su svi, takođe bila izrazito lepa.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'