AKTUELNO

S druge strane, Kaća kaže da nikada nije bila u situaciji sličnoj Lunijoj.

U utorak je u velelepnom gradu nadomak Beograda održana poslednja žurka u prvoj sezoni "Zadruge", kada su učesnike najgledanijeg rijaltija na ovim prostorima zabavljali Ljuba Aličić, Milan Stanković i Katarina Grujić, koji su svoje impresije podelili sa ekipom emisije "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

- Povezuju me dosta sa Kijom u medijima. Generalno, mislim da je Kija jako kvalitetan lik, Miljana Kulić isto, kao jedan izmišljen lik iz bajke - otkrio je Milan koje zadrugarke zavređuju njegovu pažnju, a onda je njegova koleginica Katarina Grujić pred kamerama priznala da je doživela situaciju sličnu Kijinoj!

- Nisam bila u situaciji Luninoj, ali u Kijinoj jesam, naravno. Nažalost, u poslednje vreme postoji mnogo žena koje su prevarene i povređene od strane muškaraca, tako da sam i ja sigurno imala u životu jecdan takav promašaj - rekla je Katarina i ponovo istakla da je Kristina Kockar njen favorit za pobedu u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

- Verovatno ljudi već znaju da je moj favorit Kija. Kija je ostala moj definitivni favorit i sigurno mislim da će ona pobediti - prognozira Kaća.

Pink.rs

#Katarina Grujić

#Kristina Kockar

#Premijera

'