AKTUELNO

Ceo Balkan će zaprepastiti svojim spotom.

Popularna Crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarović je prošle godine svoje fanove obradovala pesmom "Luzeru" koja je za kratko vreme postala veliki hit, a kako sama kaže, taj period odgovara pomenutoj numeri, a sada je pripremila nešto sasvim drugačije.

Foto: Pink.rs

Naime, ona sprema novu pesmu pod nazivom "Urgentni centar", a ekipa portala Pink.rs je ekskluzivno saznala zbog čega numera nosi upravo taj naziv.

Takva je situacija na estradi, da sa nečim moraš da privučeš pažnju, da li to bio spot, skandal. Jednostavno sve je rijaliti, tako i estrada. Ja sam odlučila da naziv pesme bude škakljiviji da se narod zapita šta je to. Jako je dobar tekst, bez obzira što se pesma zove "Urgentni centar" i sve žene će se pronaći u toj pesmi. Ima delova koji dosta mene opisuju. To je neka osvetnička pesma, kao kada se svetiš dečku, mužu. Ja trenutno nemam problema, ali nikad ne reci nikad - rekla je Jadranka.

Foto: Pink.rs

Pre nekoliko dana na Jutjub kanalu je izašao trejler spota za njenu novu pesmu, a ona nam je otkrila šta taj spot krije što prethodni nisu imali.

Spot je jako interesantan. S obzirom da ga je radio Dejan Milićević koji je jako inspirativan, našao je inspiraciju u meni da ja budem sama u spotu i gde ja menjam dve - tri kombinacije garderobe i tu sam ja kao zgodnica - rekla je kroz smeh Jadranka i dodala - Imam dosta provakativnih delova, ali sa ukusom i dozom, što je meni mnogo bitno. Ali volela bih pre svega da pesma bude slušana, spot gledan. Imam spot kako treba da izgleda, još samo pesmu da završimo. Ne mogu više da iščekam kada će sve biti gotovo, već tri - četiri meseca unazad pričam o toj pesmi - rekla je ona.

Poznato je da mlada pevačica ne voli previše da eksponira svoj privatni život u medijima, ali je priznala da dugogodišnja veza sa dečkom cveta.

Da sam srećno zaljubljena to i ptice na grani znaju. Ja uvek isto govorim kada god me neko pita za dečka, jer to je to. Usput čuvam i njegovu privatnost, jer on ne želi da bude javna ličnost, niti ga zanimaju mediji. Tako da gledam da se kontrolišem maksmimalno, da ne bude u mojoj priči, priči koja se tiče estrade - kaže Jadranka u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: HARISU BIH OČI IZVADILA! Rada Manojlović uvek na strani žena: KIJA I LUNA SU ŽRTVE! (FOTO)

D. B.

#Jadranka Barjaktarović

'