AKTUELNO

Tvrdi da je on sramotan!

Tomislav Toma Panić, maneken iz Svilajnca, privukao je veliku pažnju kada je ušao u "Zadrugu", rijaliti koji obara sve granice gledanosti. Na samom ulasku on je bacio oko na Minu Vrbaški, pa je ubrzo započeo romansu sa njom. Njihova veza bila je puna uspona i padova, najviše zbog toga što je Toma sumnjao da Mina i dalje ima osećanja prema Đeksonu, te što "igra igru" sa njim. To je dovelo i do raskida, a maneken je izjavio i da ne želi više da čuje za nju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su mnogi očekivali da će ovaj par obnoviti vezu, to se nije desilo, a kao grom iz vedra neba došla je vest da se Toma verio! On je to sam objavio na svom Instagram profilu, a sve je delovalo divno i romantično. Međutim, istina je potpuno drugačija. Portalu Pink.rs javila se Darija Stević, devojka koju je Toma "zaprosio", te ispričala potpuno drugu priču. Ona nam je objasnila da do veridbe nije došlo, te da je sve bila šala, kao i da ju je Toma jako razočarao.

Foto: Privatna arhiva

- Cela priča je krenula ovako: Toma je došao do Požarevca, gde ja živim i produžili smo do Srebrnog jezera. Tu smo sedeli u kafiću, pričali najnormalnije i on me je upitao kada mi je rođendan. Ja sam mu odgovorila, a on je pogledao u svoju torbicu i izvadio kutiju "Swarovsky" u kojoj je bio prsten. Ja sam bila iznenađena, mislila sam da će izvaditi upaljač ili tako nešto. U momentu dok sam isprobavala prsten, prošla je neka gospođa koja ga je prepoznala i stala da ga pozdravi i da mu kaže da se okane Mine (Vrbaški), te da pored sebe ima prelepu devojku (iako mu ja nisam devojka). On me je uhvatio za ruku, pokazao gospođi prsten i rekao "Pa normalno da ću je čuvati, evo sad sam je verio". Gospođa je čestitala i meni, iako je sve bila šala, a pošto nam je bilo smešno, odlučili smo da se našalimo na tu temu. Posle toga smo nastavili da komuniciramo, iako mi je bio čudan. Počeo je da se raspituje o mom imovinskom stanju kod njemu znanih izvora. Onda mi je tražio 200 evra da bi išao kod Duška Radonjića na rođendan. Ja sam rekla ću mu dati, ali nisam ni sanjala da bi uzeo. Na kraju novac nije dobio jer je naš razgovor tekao u pogrešnom smeru, on mi je spustio slušalicu rekavši da ja želim popularnost preko njega. Ja sam farmaceut po struci i nije mi potrebna nikakva medijska pažnja niti popularnost. Toma "Hefner", kako su ga zvali u Zadruzi, nije uopšte isti Toma kog ja poznajem. On je dečko bez manira, ne naziva devojke damama. O Mini je govorio loše, a ja sam je branila jer je mlada. Po veličini prstena, rekla bih da je bio namenjen njoj. O njegovim bahanalijama u Makedoniji mnogo znam, sasvim slučajno sam saznala i to od nekih javnih ličnosti (to je bilo pre njegovog ulaska u rijaliti). Moja jedina želja je bila da me povede na finale Zadruge, pošto sam pratila pomno prethodnih devet meseci. Ali očigledno ulaznica sa njim košta 200 evra. Velika sramota za ovog momka - rekla nam je ona.

Foto: Privatna arhiva

Darija je ispričala svoju stranu priče, a ostaje nam da vidimo kako će Toma reagovati na sve što je rekla.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Veridba

#maneken

'