AKTUELNO

Sada je sasvim jasno kako se oni zaista ophode jedno prema drugom!

Veliku pažnju javnosti privukao je zajednički nastup Anabele Atijas i Gagija Đoganija sinoć na jednom prestoničkom splavu. Iako su još pre nekoliko godina stavili tačku na svoj brak oni ne kriju da zbog svoje dece i te kako dobro funkcionišu i da su zbog toga u korektnim odnosima.

Međutim, njihova mezimica Luna Đogani koja je trenutno jedna od aktuelnijih učesnica u najgledanijem rijalitiju u regionu ''Zadruga'' u par navrata iznosila je detalje iz života njenih roditelja, što je negativno uticalo na njenog oca.

Foto: E-stock, Pink.rs

Takmičarka je, između ostalog, priznala da njihov razvod braka bio prouzrokovan fizičkim nasrtajem na njenu majku i da su to scene kojih ona ne želi da se seća.

Podstaknuti svime što je njihova ćerka izgovorila pred milionskim auditorijumom, uputili smo se do prestoničkog splava na kojem su se Anabela i Gagi našli kako bi zajedno svojim nastupom oduševili publiku.

Foto: Darko Radovančev/Freestyler

Pre samog početka, ovaj par je iskoristio priliku da pred sam izlazak na binu obavi jedan razgovor, a po svemu sudeći, njihov razgovor bio je i te kako bitan.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

'