AKTUELNO

Rekla mu da je imala košmare, da hemije nikada nije bilo između njih i da je često tražila razvod. Sloba se branio rečima kako se zaljubio, ali da to ne bi uradio da je imao normalan brak.

Kristina Kockar prošle noći satima je vodila razgovor sa svojim suprugom Slobom Radanovićem o prevari koja se pevaču desila u rijaliti programu "Zadruga". Kija je sinoć ušla u najgledaniji šou, a lep boravak poželela joj je i Luna Đogani devojka njenog muža.

Foto: RTV Pink

Kada su se osamili i pričali, Kristina je retko izgovarala ime blogerke, a umesto toga za Lunu Đogani je imala poseban naziv - đevojka. Stjuardesa je na početku razgovora rekla kako niko nema opravdanje za Slobino ponašanje, za česta ogovaranja sa Lunom odnosno sa "đevojkom" i istakla kako je ona najpopularnija žena najnepopularnijeg pevača.

Foto: RTV Pink

Ogovaraš me sa svojom ljubavnicom! Sa onom tvojom đevojkom, koja me uzima u usta i kada ti nisi tu! Rekla je milion stvari, svaki dan! To su priče u kojima se ja spominjem jako ružno. Sam si sebe pokopao! Ne želim nikome ono što sam preživela! Posle sedam dana si me prevario. Svi smo slavili. Svi te pljuju u Zrenjaninu zbog ovoga. Mi smo iz istog grada, Slobodane, ljudi su u šoku! Što ti je ovo trebalo? Meni je žao! Tvoja majka i Zorica Marković su ti uvalile kosku - pričala je Kija.

Foto: RTV Pink

Kristina je dodala je jako boli činjenica što je odrasla zajedno sa Slobom, da sa njene strane nikada nije bilo hemije i da je pevaču stalno govorila kako želi da se razvedu. Sloba je većinu razgovora ćutao i slušao šta mu govori supruga.

Imala sam košmare. Tvoja greška je uništila moj život. Hvala ti! Slobodane, ja sam bila kod tvojih roditelja! Žao mi je što si pljunuo po svemu što smo radili. To se tako ne radi. Ti si za mene loš čovek, ja mogu da te pljunem. Nisam bila spremna na javno poniženje. To nikome ne želim. Zamisli da imamo decu? Kako to detetu da objasnim? - rekla je Kristina.

Foto: RTV Pink

Ti meni nisi dala da zovem svoju majku. Sebe nikada nisam prao, kriv sam! Nisam krio svoja osećanja. Ispao sam kreten. Ovo je moja jedina greška! Zamisli ti moje roditelje koji su te čekali tri godine da svratiš kod njih, a sediš u kolima i nećeš da uđeš u kuću da im se javiš - branio se Radanović.

Foto: RTV Pink

Da li je moguće da ti meni nisi smeo da kažeš da hočeš da se razvedeš? Ti pobegneš u rijaliti i posle sedam dana to uradiš! Zašto na takav način? Meni je to srušilo ceo svet! - nastavila je Kristina.

Foto: RTV Pink

Znam da se tako ne radi, ali desilo se. Ja sam čovek, nisam robot. Ti misliš da bih ja to uradio da sam imao normalnu vezu i porodicu? Možda bi se to desilo i ranije da me je neka napolju privukla. Ja sam se ovde zaljubio - iskren je bio Sloba.

Slobu je zanimalo i da li njegova supruga nakon svega ima emotivnog partnera, a Kija je vešto izbegla odgovor.

Imaš li dečka? - jasno je pitao pevač.
To je moja privatna stvar - kratko mu je odgovorila Kija.

Ona mu je u jednom trenutku predložila da zajedno peru zube, pošto mu je oduzela četkicu. O čemu su Kristina Kockar i Sloba Radanović još pričali, kakve su detalje izneli iz svog privatnog i bračnog života, kao i šta je ona još rekla o Luni Đogani, možete pogledati u video-klipovima koji su u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: KIJA I SLOBA SE ODMAH POSVAĐALI! Pevač tvrdi da NISU IMALI S*KS po tri meseca, ona mu prebacila za sve što mu je pružila! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'