AKTUELNO

Sedma po redu takmičarka jeste ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Sedma po redu učesnica "Zadruge", a prva u drugoj grupi večerašnjih takmičara jeste modna blogerka Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u svom video-predstavljanju izjavila da se neće mnogo poveravati cimerima jer su svesni na šta su sve spremni, kao i da nikada neće prva napasti nikoga, ali da će i te kako znati da se brani, a potom je ušla u studio.

Foto: TvPink Printscreen

- Očekujem da to stvarno bude jedna dobra zabava, da ću se dobro snaći, uživati, družiti... Pokazaću svima da se i te kako cene normalne i kulturne devojke. Nemam momka, da ga imam, sigurno ne bih bila ovde - rekla je ona i dodala da je otvarena za ljubav u rijalitiju.

- Nikad ne reci nikad, emocije ne mogu da se sakriju. Ako se desi, desi se - poručila je Luna, koja je burno reagovala kada ju je rada Radenović pitala da li bi moglo da joj se dogodi vođenje ljubavi pred kamerama:

Foto: TvPink Printscreen

- Ne, daleko bilo! Pa, majka i otac me gledaju, jesi li ti normalna? - poručila je ona.

Luna Đogani rođena je 8. marta 1996. godine, u gradu Treleborgu u Švedskoj. Luna je ćerka bivšeg estradnog para, Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Po završetku osnovne škole, Luna je u Beogradu upisala privatnu srednju školu, nakon čega je upisala studije Menadžmenta u turizmu. Iako su, zbog toga što je odrasla u muzičkoj porodici, svi očekivali da će se baviti pevanjem, Luna je odlučila da sama izgradi svoj put - nedavno je pokrenula modni blog, koji je sve uspešniji i izuzetno popularan među tinejdžerkama.

Foto: Ivan Vučićević

Pink.rs

#Blogerka

#Luna Đogani

#Televizija Pink

#Zadruga

'