AKTUELNO

Njena knjiga izazvaće potpunu pometnju.

Pošto je odbila ulogu u filmu u kojem bi igrala sa svetskim zvezdama, di-džej Snejkom i Big Alijem, pevačica je odlučila da svoj život pretoči na papir. Dara Bubamara ima karijeru dugu 30 godina, a za to vreme i buran privatni život, zbog čega je odlučila da napiše knjigu „Moji principi“, otkrila je pevačica.

Ideja da nakratko postane pisac i svoju intimu podeli s publikom dobila je zbog ponude francuskih producenata da se nađe u jednom krimi-filmu. U njemu je, da je prihvatila ulogu, trebalo da se pojavi sa reperom di-džej Snejkom i američkim hip-hoperom Big Alijem, ali joj karijera nije dopustila da priušti ovako izazovan zalogaj. Pošto joj temperament nikad ne dozvoljava da miruje, odmah je odlučila da svoj život stavi na papir.

Foto: TvPink Printscreen

- Ponuda za film bila je veoma primamljiva i dugo mi je bilo žao što nisam mogla to da prihvatim jer nisam mogla da otkažem sve zakazane nastupe i obaveze oko snimanja pesama da bih sedela toliko u Francuskoj. Naročito jer je u filmu trebalo da se pojave svetske zvezde di-džej Snejk i Big Ali, koje inače poznajem i preko svog bivšeg supruga Milana - ispričala je Dara.

Zasad, Bubamara će se utešiti pisanjem knjige u kojoj će se naći delovi njenog najintimnijeg života, pa i onog najstrašnijeg, kada su u javnost isplivale njene p*rno-slike.

Foto: Pink.rs/Miloš

- Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smestio prijatelj... I naslov sam odmah znala da će biti „Moji principi“, a videćete i zašto kada budete čitali - otkriva Dara uzbuđeno, ali još drži u tajnosti kada će spisi ugledati svetlost dana i dodaje:

- Naravno, neću izostaviti ni moj brak sa Milanom, jer mi je to bio lep životni period sa čovekom s kojim imam predivnog sina - zaključila je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Dara Bubamara

#pevačica

'