AKTUELNO

Preživela pakao zbog naslednika.

Košarkašica Milica Dabović nije ni slutila kakvi će je problemi sačekati prilikom boravka na Tari, radeći s polaznicima svog košarkaškog kampa. Društvo joj je pravio i njen naslednik Stefan jer se od njega ne razdvaja.

PROČITAJTE JOŠ: SRELE SE U AVIONU, A SVI SU GLEDALI U NJIH DVE! Sevale varnice između Seke i Dare, stjuardesa morala da reaguje! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njen sin dobio je simptome karakteristične za blaži grip, ali ništa nije ukazivalo na to da su pred Milicom i pred njenim sinom teški dani.

Lekarke koje rade na Tari dale su mu lekiće, ali temperatura ga je stalno mučila. Osim lekovima probala sam da mu spustim temperaturu i nekim tradicionalnim načinima, ali posle nekoliko dana, priča se ponavljala. Preko dana mu je bolje, ali kad padne veče, on postaje vruć. Naravno to je uticalo na njegov apetit koji je inače slab. Sledeča naša stanica bila je bolnica u Užicu gde su mi dali infuziju. Mislila sam da će mu od nje biti bolje, ali nije pa smo krenuli ka Beogradu. Međutim, kada smo stigli ispred zgrade, rekla sam Ani da je njemu još gore i da moramo opet kod lekara. Pitala sam komšinicu Cecu gde je najbolje da ga povedem i odmah sam krenula u Institut za majku i dete. Kad smo stigli, toplomer je pokazivao četrdeset stepeni, pa su lekari pomislili da je u pitanju početak upale pluća. Ubrzo se ispostavilo da Stefan istovremeno ima upalu uha, konjuktivitis i virus koji je prouzrokovao tako visoku temperaturu - kaže košarkašica.

Foto: TvPink Printscreen

Milica je u tom trenutku bila van sebe, a na svu sreću je u tom trenutku uz košarkašicu bila njena sestra Ana Dabović koja je brinula o Stefanu i o njoj.

Strah me je do te mere obuzeo da sam samo sedela, plakala i molila Boga da mu se brzo vrati sjaj u očima, a Ana je razgovarala sa lekarom. Dodatno sam se šokirala kada sam shvatila da ostajemo u bolnici. Prva dva dana Stefan je prespavao, a ja ne znam kako sam ih preživela. Posebna je prča što u dečjoj bolnici shvatiš koliko je dečaka i devojčica ozbiljno bolesno. Neverovatna ljubaznost lekara i medicinskih sestara jedina je stvar po kojoj ću pamtiti te dane. Srećom, kada je osvanuo taj dan, Stefan je bio onaj stari - rekla je Milica.

Pink.rs

#Milica Dabović

'