AKTUELNO

Otvorila dušu.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković uplovile su u vezu u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga" i time izazvale lavinu komentara. Mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, kako Stankovićeva ranije nije imala odnose sa ženama, ali su one demantovale sve "neverne Tome" tako što su postale jedini par iz "Zadruge 1" koji je opstao. Ne samo da je njihova veza opstala nakon prve sezone, one su uspešno prebrodile i "Zadrugu 2", a po svemu sudeći, njihovoj ljubavi nema kraja.

Pročitajte još: PINK.RS U STANU LUNE ĐOGANI! Zavirite u luksuznu nekretninu pobednice 'Zadruge 2'! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Tomićevom i ona nam je otkrila kakvi su Sanjini i njeni planovi za dalju budućnost.

Sanja i ja jurimo da završavamo stvari, gledamo stan, Sanja završava jedan projekat, za dve, tri nedelje će biti. Neće biti naš duet, ja sam krčmarica. Vredno radimo. Stan gledamo, tražimo, što se tiče restorana, ima dva lokala koja mi se sviđaju, ne bih da žurim. Stan ćemo uzeti, sve ide svojim tokom kako treba - ispričala je Matora.

Foto: Pink.rs

Jovanu smo upitali i da nam ispriča da li je u kontaktu sa bivšim cimerima, a ona nam je otvorila dušu, a posebno su nas zanimali odnosi sa Suzanom Perović i Lunom Đogani, koji su bili jako kompleksni.

Ljuba nam je zaista bila pravi prijatelj tamo. Srela sam Zoricu kod frizera, sve je super, krivo mi je što se desila svađa između nas. Sad imamo super odnos. Sa Borom sam se videla u kraju, Bora kao Bora. Ja sam sa njim odrasla, zamerila sam mu neke stvari, povredio me je, ali eto. Sa Mikijem planiram da se čujem, popričaću sa njim, da mu dam savet, nikako nije trebalo sebi ono da dozvoli. O Suzani imam isto mišljenje, možda čak i gore. Ne mogu da razumem da osoba koja je toliko ostvarena u životu, sa toliko godina karijere i porodicom, da se tako ponaša, meni je to katastrofa. Ponekad mislim da ja tu ženu nisam ni upoznala - rekla je Jovana, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Lunom.
Popričale smo sa Lunom tamo, rekle smo da može kad hoće da nas okrene, da nas pita, da se vidimo i to, ali da nekoga jurimo da se vidimo, ne pada mi na pamet. Ne važi to samo za nju, nego i za ostale zadrugare koji se nisu javili, Sanja i ja nećemo potencirati, niti mislimo nešto loše, niti ikoga mrzimo, samo ne želim da potenciram ja na druženju - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

M.P.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Sanja Stanković

#Suzana Perović

'