AKTUELNO

Zbog nje je pobegao sa Farme.

U ranim jutarnjim časovima Miroslav Miki Đuričić fizički je nasrnuo na Suzanu Perović, koju je ošamario, a zatim i na Nadeždu Biljić, koju je udarao štakama i pljuvao. Nakon ovoga Đuričić je diskalifikovan, a TV Pink je oštro osudila bilo kakvu vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takođe, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, oglasio se povodom napada rijaliti igrača Mikija Đuričića na Suzanu Perović i bivšu devojku Nadeždu Biljić, poručivši da će učesnik rijaliti programa koji je udario žene biti procesuiran u skladu sa zakonom.

Foto: Andrej Nihil

Ovim povodom odlučila je da se oglasi i pevačica Aleksandra Stojković Džidža. Ona već nekoliko godina poznaje Đuričića, a Miki je čak bio i zaljubljen u nju tokom boravka na "Farmi" kada mu ona nije uzvratila ljubav.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Miki me je zaprepastio. I ranije je on znao da se potuče, ali udariti ženu je za svaku osudu. On ne treba više da ulazi u rijalitije jer više psihički nije jak i brzo puca - rekla je Džidža.

PROČITAJTE: MILICA TODOROVIĆ PREŽIVELA PRAVU DRAMU! Malo je falilo da dođe do TUČE na njenom nastupu! ON JE IZAZVAO INCIDENT? (FOTO)

Pink.rs

#Aleksandra Džidža Stojković

#Miroslav Miki Đuričić

'