AKTUELNO

Saopštenjem šokrao sve.

Pevač i nekadašnji učesnik rijalitija "Farma" Bojan Tomović sve je šokirao svojom potresnom ispovešću u kojoj je priznao da boluje od bipolarnog poremećaja, teške i doživotne psihičke bolesti.

Foto: Bojan Vuković

PROČITAJTE JOŠ: GOCI TRŽAN PREKIPELO! Danas se pojavila na sudu gde traži alimentaciju za svoju ćerku! BIVŠI MUŽ JOJ SE NIJE POJAVIO, A EVO KOJU PORUKU JE ONA IMALA!

Ovaj pevač aktuelan je u svim medijima širom regiona, ali nažalost ne zbog novih pesama, već zbog priznanja da se zapravo povukao zbog bolesti i to hronične, doživotne, poznate pod nazivom bipolarni poremećaj ili poremećaj rasploženja ili kako je na zapadu zovu "Bolest umetnika".

Pevač se oglasio povodom informacije da je zbog suicidnih misli hospitalizovan u ludnici i oštro demantovao tu tvrdnju na svom Fejsbuk profilu.

Ipak moram da se oglasim i demantujem gluposti i laži. (iako sam rekao da se više neću oglašavati u vezi bipolara, ali ovo je baš ozbiljno, a i je*o onog ko nije reko pa poreko).  Juče do kasno u noć zvalo me nekoliko novinara sa pitanjem "Da li je istina da sam hospitalizovan u ludnicu u Dobroti, kod Kotora zbog toga što su nakon redovne kontrole kod psihijatra, lekari utvrdili da sam ponovo suicidalan, pa su me preventivno hospitalizovali??!! NE, NIJE ISTINA GOSPODO, NITI SAM U LUDNICI, NITI SAM SUICIDALAN, NITI BLIZU KOTORA, TO MOŽETE PROVERITI I SA BOLNICOM U DOBROTI, U KOJU NIKAD NISAM KROČIO, A KAMOLI PRISLINO BORAVIO - rekao je, između ostalog, Tomović a onda detaljno opisao kako mu je bilo kada se sam prijavio u bolnicu.

Foto: Printscreen Facebook/Bojan Tomović, Privatna Arhiva

Pink.rs

#Bojan Tomović

'