AKTUELNO

Nije se opametio?

Pevač Darko Lazić je prošle godine u oktobru doživeo tešku saobraćajnu nesreću, kada je svojim automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. Lekari su se borili za njegov život, a mnogi su mislili da neće preživeti. Na sreću, bio je dovoljno jak da se izbori, ali izgleda da ono što je preživeo nije bilo dovoljno da se smiri.

Foto: E-stock, Pink.rs

Naime, iako ima sve razloge za sreću - uspešno se oporavlja, verio se i uskoro će dobiti sina sa verenicom Marinom Gagić, kako tvrde Darkove komšije iz Brestača, on se ne menja.

Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila. Vidim da dolaze i neki u besnim kolima, verovatno ga jure za dugove. Jadna ona mala Marina, tako je mlada, a već ima ozbiljne muke - kaže Darkov komšija koji dodaje da on dosta vremena provodi u kafani.
Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost. Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile. Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje - izjavio je komšija.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Šta je zapravo istina i da li je Darko zaista nastavio po starom ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

'