AKTUELNO

Poznate zvanice na jednom mestu.

Večeras se u Beogradu održava žurka magazina ''Glorija'' koja je okupila mnogobrojne domaće javne ličnosti na crvenom tepihu, a ekipa portala Pink.rs nalazi se na licu mesta i prati svaki njihov korak.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Među prvima pojavila se Verica Rakočević sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem. Oni su uz opuštenu atmosferu razgovarali sa prijateljima, a kreatorka je tom prilikom uživala uz čašu vina. Ovo je njeno prvo javno pojavljivanje nakon što je dobila šesto unuče.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Na ovom dešavanju bila je prisutna i Milica Dugalić, učesnica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" i etno pevačica. Zanimljivo je da je Milica na sebi imala samo crvene stvari, preko haljine i stikli, pa torbe.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

U veoma glamuroznom izdanju stigla je i pevačica Goca Lazarević, a ubrzo je sve prisutne pozdravila i Suzana Mančić, koja je na leđima preko svoje jakne imala sliku Belog Anđela. Danijela Karić i Ivan Milesunić nedavno su stupili u bračnu zajednicu, a pre nekoliko dana obajvili su i svoju zajedničku pesmu. Njih dvoje na crveni tepih stigli su u sličnim, crnim, odevnim kombinacijama. Takođe, bila je prisutna i pevačica Bebi Dol, kao i pevač Stevan Anđelković.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Novinarka TV Pink, Gordana Uzelac, došla je zajedno sa kreatorkom Suzanom Perić i sa direktorkom Muzeja "Nikola Tesla" Ivonom Jevtić. Vrlo neobičnim stajlingom pažnju je privukao i reporter jutarnjeg programa TV Pink, Filip Maksimović.

Foto: Pink.rs/P. N.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

PROČITAJTE: KAJU ZADESIO VELIKI PROBLEM pred gostovanje na Pinku, a evo ko joj je pomogao minut pre ulaska u studio! (PAPARACO)

Pink.rs

#Bebi Dol

#Filip Maksimović

#Gordana Goca Uzelac

#Suzana Mančić

'