AKTUELNO

Već zaboravila supruga?

Vredna je bila ekipa emisije “Paparazzo lov“, kao i svake sedmice, pa vas i ove srede, 12. juna od 22 časa na TV Pink očekuje iscrpan izveštaj sa ulica kojima se kreću slavne ličnosti i ne sluteći da su im kamere za petama.

Kako rijaliti „Zadruga“ beleži veliku gledanost, interesovanje za njegove učesnike ne jenjava čak ni kada napuste velelepno zdanje u Šimanovcima, pa je ekipa ove emisije krenula u potragu za nekim od njih. Videćete ovoga puta šta rade Miljana i njena majka Marija Kulić, ali i ko brine o malom Željku dok su van rijalitija.

Foto: Promo.

Očekuje vas i jedno iznenađenje. Bivša „Modelsica“ Dragana Mitar podigla je mnogo buke svojim učešćem u „Zadruzi“, u koju je ušla kao udata žena, a izašla spremna za ravod. Ima li nečega u njenom susretu koje su kamere ove emisije zabeležile i sa kojim poznatim pevačem se Dragana viđa, otkriva vam „Paparazzo lov“.

Foto: Promo.

Još jedna potencijalna veza je zabeležena okom kamere – pevači Milica Pavlović i Stefan Živojinović tvrde da su samo drugari i kolege, a ima li nečeg više od toga, procenićete sami nakon snimka koji vidite.

Foto: Promo.

Opet je „Paparazzo lov“ svedočio jednoj sumanutoj vožnji koja se umalo završila tragično, a videćete ko je bio za volanom automobila, kao i kako se Darko Lazić i njegova verenica pripremaju za zajednički život utroje.

Foto: Promo.

Ovo su samo neki od priloga koji vas očekuju u emisiji „Paparazo lov“ ove srede od 22 časa na TV Pink.

Pink RS

#Darko Lazić

#Dragana Mitar

#Marija Kulić

#Milica Pavlović

#Miljana Kulić

#Paparazzo Lov

#Stefan Živojinović

#Televizija Pink

#emisija

'