AKTUELNO

Pevač je očekivao svoju dragu koleginicu.

Sin pevača Bobana Rajovića, Andrija Rajović, sinoć je proslavio svoje punoletstvo, a ponosni otac napravio je gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu.

Na slavlje su došli mnogobrojni prijatelji, familija i kolege popularnog pevača, ali se u restoranu nije pojavila Dragana Mirković, koju je slavljenik, ali i mnogobrojni novinari okupljeni ispred sale željno iščekivali.

Foto: Pink.rs/Miloš

Šta god da kažem ispalo bi ružno, jer ko god nije došao sigurno ima opravdanje. Ja kad god me neki kolega pozove činim sve od sebe da dođem, ali ima kolega koji nisu došli - izjavio je Boban.

Mnogi su mislili da Mirkovićeva nije došla zato što je jedna od glavnih gošći na slavlju popularna pevačica Seka Aleksić, sa kojom je Dragana u svađi već godinama, ali to nije pravi razlog.

Foto: Pink.rs/Miloš

PROČITAJTE JOŠ: PINK.RS NA LICU MESTA: Ovako danas izgleda mesto gde je Darko Radovanović poginuo pre osam godina! DA SE NAJEŽIŠ! (FOTO+VIDEO)

Dragana Mirković je već pre nekih dvadesetak dana rekla da neće doći jer je, igrom slučaja i njenoj ćerki rođendan večeras. Ja želim ovim putem da im poželim srećno veselje - obrazložio je Rajović.

Kompletan inervju sa pevačem pogledajte u snimku koji sledi.

Pink.rs

#Dragana Mirković

#Seka Aleksić

'