AKTUELNO

Iskrena kao i uvek!

Pevačica Gordana Goca Tržan poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku i uvek kaže ono što misli. Ona je neretko govorila na tabu teme i razbijala predrasude, a sada se podvrgla poligrafu i bez blama odgovorila na sva pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je piznala da jedan deo života nije pričala sa koleginicom Ivanom Peters, sa kojom je bila u popularnoj grupi 'Tap 011'.

- Bile smo mlade i bile smo ljute i nezrele. Ali sad smo super drugarice - rekla je Goca.

Na pitanje da li je istina da je, kada je prvi put ugledala svog sadašnjeg supruga Rašu, mislila da je gej, Goca je rekla 'Ne', a onda se našalila:

- Mislila sam da je mlad i lep. A posle sam mislila da je gej (smeh) - rekla je Goca.

Kija Kockar i Goca Tržan članice su žirija najgledanijeg domaćeg dečijeg muzičkog takmičenja 'Pinkove zvezdice - All Stars'. Ipak, Goca još uvek ne vidi Kiju kao svoju koleginicu:

- Još uvek ne. Ali je na dobrom putu da to postane - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca je rekla da bi pristala na vezu sa ženom, iako je ne privlače, ali misli da bi se super složila sa jednom.

Na pitanje da li je nekada seksualno zlostavljala supruga Rašu, Goca je rekla da nije, a poligraf je pokazao da je njen odgovor netačan.

- Zavisi šta ti podrazumevaš pod seksualnim zlostavljanjem, meni je to mlaćenje. Ne - izričita je bila Goca.

Pevačica je priznala da je imala trenutke kada je potpuno bankrotirala, te da nije imala ni detetu da kupi mleko, ali i da smatra da je najeminetniji član žirija 'Pinkovih zvezdica - All Talents', te da je ponekad želela roditeljima takmičara da udari i više od šamara.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#poligraf

'