AKTUELNO

Ne propusite najnovije izdanje emisije ''Paparazzo lov''.

U novom izdanju emisije “Paparazzo lov”, u sredu, 15. maja od 22 časa na TV Pink, saznaćete sve detalje aktuelnih događaja na javnoj sceni Srbije.

Napad koji je doživela Maja Marijana kada joj je zapaljen automobil, jedna je od tema ove epizode. Videćete mesto saobraćajne nesreće Mikija Đuričića i kako je izgledao njegov transport u bolnicu. Biće reči i o Luki Lazukiću i prilog o tome koliko često on viđa svoju ćerku Katju iz braka sa Natašom Bekvalac.

Foto: Promo.

Slede vedrije teme - kako su prve dane posle izbacivanja iz Zadruge proveli Ša i njegova supruga Ivana. Šta su paparaci zabeležili na svadbi Danjele Karić i Ivana Mileusnića, a što je drugima promaklo. Videćete porodične priče Ognjena Amidžića, Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, kao i Goge Sekulić koja je došla po prvi put zajedno sa suprugom i sinom u Srbiju.

Foto: Promo.

Saznaćete koji je to pevač iznenada odlučio da se ženi, nakon što je njegova devojka zatrudnela, ali i kako je izgledao iznenadni susret bivšeg para Nine Radulović i Filipa Krajinovića. Posle dužeg vremena ekipe “Paparazzo lova” su se pozabavile vezom Rade Manojlović i Harisa Berkovića i uhvatile poznatu pevačicu u neočekivanom izdanju.

Foto: Promo.

Ove, ali i još aktuelnih tema vas očekuju u novom izdanju najgledanije zabavne emisije već deset godina – “Paparazzo lov” na TV Pink.

Pink RS

#Paparazzo Lov

#Televizija Pink

#emisija

'