AKTUELNO

Kad je reč o porodici, zašto on nije brinuo o tome šta misli i kako se oseća moja porodica nekada kad je sve to radio? - zapitala se Anabela.

Pevačica Anabela Atijas u emisiji ''Magazin In'' iznela je šokantne detalje bračnog života sa Gagijem Đoganijem nastavljaju svoj rat preko medija pa je tako na odgovor svog bivšeg muža Anabela imala novi komentar.

Naime posle Anabeline optužbe da je Gagi varao sa njenim drugaricama, oglasio se i on koji je rekao da Anabela ne razmišlja o njihovim ćerkama. Anabelu je ovo izbacilo iz takta, pa mu je odgovorila brutalnom porukom.

Foto: E-stock, Pink.rs

- Njegovo pravo je da misli šta hoće, mada se brani od pogrešne osobe. Imam pravo da pričam o svom ljubavnom životu, a pitanja na koja sam odgovarala su se ticala mog života, koji nije bio srećan. To je moj neuspeh, tema je bila takva i ne želim da pričam o bajkama - izjavila je Anabela i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

- On je bio taj veliki baja koji je to radio, ne znam zašto mu sad smeta. Kad je reč o porodici, zašto on nije brinuo o tome šta misli i kako se oseća moja porodica nekada kad je sve to radio? Nije njegova stvar da li ja hoću da budem u žiži javnosti i da li sam zadovoljna svojim životom. Da hoću, svaki dan bih bila u novinama - rekla je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

'