AKTUELNO

Smatraju da Luni predstoji blistava pevačka karijera.

Poznati plesački bračni par Natalija i Sani Ibraimov bili su prve komšije Anabele Atijas i Gagija Đoganija kada je Luna bila mala, a oni su sada otkrili čega se iz tog perioda sećaju, kao i u kakvim su sada odnosima sa njima.

Foto: Pink.rs/MK

- Mi smo bili komšije kad su naša deca bila mala. Svi misle da samo u rodbinskoj vezi, ali nismo, mi smo samo poznanici sa Anabelom i Gagijem. Nismo nikada bili nešto preterano bliski sa Anabelom i Gagijem, Luna nam je draga, ali nismo sa njima u kontaktu. Mi smo se najviše družili sa Đoletom jer smo plesali kod njega. Jednostavno, svako je otišao na svoju stranu, nismo u svađi, oni su se odselili baš davno iz našeg komšiluka - otkrivaju Natalija i Sani Trik FX za naš portal.

Kako kažu, oni ''Zadrugu 2'' pomno prate, a smatraju da Luni nije bila potrebna veza sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni se čini da joj nije bila potrebna nikakva veza. Mogla je opuštena da bude sama, da se druži, da bude opuštenija, staloženija, nije joj bila potrebna veza sa Markom. Marko je mnogo stariji od nje, drugo on nju koristi zbog popularnosti. On je to skontao i on nju koristi kako bi došao do kraja. Nadam se da Luna neće patiti jer vidim da se stalno svađa sa Markom. Loše je psihički. Nadam se da neće izaći kao iz svega kao gubitnik. Mnogo mi ju je žao. Ona je iskrena, stvarno se zaljubila. Ne znam da li nema sreće ili bira loše muškarce. Milsim da treba da bude sama. Ona ima toliko godina, a pati kao da ima sto godina. Pati kao da je najnesrećnija osoba na svetu, a nema potrebe za tim - kaže poznati bračni par i dodaje da podržava Luninu želju da se okuša na muzičkoj sceni, a smatraju da joj predstoji blistava karijera.- Ona je jako mlada i mislim da treba da uživa u životu i da iskoristi svoju popularnost. Definitivno je najpopularnija i treba da to iskoristi. Čuli smo da joj Anabela i Gagi spremaju pesme, ona ima da razbije. Ona je dobra na sceni, atraktivna je, lepa je devojka, zgodna i ima sve predispozicije da zaradi mnogo novca i da uradi mnogo, naravno ako bude pametna i ako se ne zaljubi. Mlada je i treba da iskoristi popularnost koju joj je donela ''Zadruga'' - rekli su Natalija i Sani o Luni za Pink.rs i otkrili da li Đoganijevu možda vide kao potemncijalnu snajku budući da imaju sina koji je blogerkin vršnjak.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NEPOZVANOM GOSTU JE MESTO IZA VRATA: Posle Davidove izjave da će otići kod njih posle 'ZADRUGE', oglasili se njegovi brat i snaja, ono što su mu poručili neće mu se nimalo dopasti!

- Ne vidim Lunu kao potencijalnu snajku. Moj sin je zauzet i zaljubljen je kao tetreb, ali nikad se ne zna. Oni imaju neka slična interesovanja - rekli su Natalija i Sani.

Autor: M. K.

#Luna Đogani

#Natalija Ibraimov

#Sani Ibraimov

'