AKTUELNO

Uzmite u obzir jednostavne savete i vaš dom će ubrzo biti u tip top formi za jesenju i zimsku hladnu sezonu.

Prelazna sezona je idealna za pripremu doma, zato pročitajte naše savete i krenite sa kućnim poslovima.

1. Temeljno očistite kuću/stan

Obično razmišljamo samo o prolećnom čišćenju, ali je jesenje vreme idealno za čišćenje. Uklonite prašinu sa svih površina, očistite prozore, operite sve pokrivače za za kauče itd. Uz svaku stvar koju ćete učiniti, vaš dom će biti spremniji za zimu.

2. Postavite mirisno sušeno cveće na sto

Stavite na sto posudu sa mirisnim cvećem i voćem. Ne samo da je to veoma lepa dekoracija, već će cveće stalno čistiti prostor. Pomorandže, jagodičasto voće, cimet, vanila i nar stvaraće prijatnu kućnu atmosferu svojim aromama.

3. Očistite ormar

Idealno je vreme da svu svoju neželjenu odeću poklonite u dobrotvorne svrhe. Takođe proverite kuhinjske ormariće i izbacite hranu kojoj je istekao rok.

4. Kreirajte toplu atmosferu uz pomoć sveća

Sveće odmah stvaraju prijatnu i opuštajuću atmosferu i postoji čitav niz različitih mirisa koje možete odabrati. Prijatne arome će stvoriti toplu jesenju atmosferu u vašem stanu.

5. Jastuci i ćebad

Ne postoji ništa bolje nego kad se zimi pokrijete toplim prekrivačem i uživate u svom udobnom krevetu dok je napolju hladno. Jastuci i pokrivači mogu u velikoj meri promeniti izgled kauča kao i kreveta. Operite stare ili nabavite neke nove dekorativne i mekane jastuke.

6. Nađite nešto lepo za gledanje

I, poslednje, ali ne i najmanje važno, pronađite dobar film ili seriju. Ovo je idealan način da provedete jesenje vikende. Uključite kamin (ako ga imate) ili sveće, napravite toplu čokoladu i uživajte u toploj i čistoj kući.

#Kuća

#Zima

'