separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Otvoren PRVI LAUNDRY LOUNGE u Beogradu


Po uzoru na svetske metropole, Beograd je postao bogatiji za novi turistički proizvod ali i za uslugu koja će svim stanovnicima prestonice u znatnoj meri olakšati kućne poslove i promeniti životne navike.


Otvoren je prvi objekat za samouslužno i uslužno pranje i peglanje rublja salonskog tipa i prvi brendirani salon.

Prvi Laundry Lounge otvoren je u Njujorku još 2012. godine, a zatim se ponuda ove usluge proširila na ostale svetske gradove. 

Autor: dušan petković

Idejni koncept je osmišljen tako da posetioci mogu sami da donesu svoj veš i izaberu program pranja a dok čekaju moći će da se opuste u prijatnom ambijentu uz kafu, televizor, novine, besplatan wifi. Isto tako, mogu poveriti svoje rublje osoblju koje će pranje, sušenje veša i peglanje uraditi umesto njih.

Sistem naplate samouslužnog pranja određuje se prema cuklusu. Tako će pranje šarenog veša koji se uglavnom pere na temperaturama od 40 i 60 stepeni iznositi 600 dinara dok će pranje belog veša na temperaturi od 70 i 95 stepeni koštati 700 dinara. Maksimum je 10 kg veša.

Autor: dušan petković

Sušenje veša se posebno naplaćuje po minutaži, i to za 10 minuta sušenja, cena iznosi 120 dinara, 20 minuta 200, a 30 košta 300 dinara. 

Kada je reč uslužnom pranju, sušenju i peglanju, cena se formira po komadu pa će cena ove usluge za košulju iznositi 250 dinara, sako 540, kaput 600, a za jorgan 860 dinara.

Objekat se nalazi u Belvilu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti