AKTUELNO

Vrući dani nezamislivi su bez klima uređaja! Rashlađuju privatni i radni prostor omogućavajući nam da dnevne aktivnosti prođu lakše, a san traje duže i bez prekida. Ali, osim što vam raslađuju određeni prostor, važno je da znate da uz pomoć klime možete zamirisati, čak i pročistiti radni prostor ili dnevni boravak!

Kako bi prostor u kojem svakodnevno boravite i tokom letnjih meseci bio ispunjen mirisom, bez mirisnih sveća ili pak aparatića koji se uključuju u struju – možete iskoristiti nekoliko komada papirnog ubrusa. Naravno, u kombinaciji sa klimom.

Kako uz klima uređaj ispuniti dom omiljenim mirisom iz prirode?

Ispod otvora kroz koji struji hladni vazduh na uređaju, uz pomoć samoljepljive trake zalepite komadić papirnog ubrusa, koji ste prethodno natopili sa omiljenim eteričnim uljem (ne treba preterati).

Strujanjem vazduha i mirisne note će se širiti prostorijom. Možete izabrati miris po želji, a ukoliko želite opuštenu atmoferu u vašem domu, onda vas savetujemo da izaberite eterično ulje lavande.

Takođe, važno je da znate da će vazduh pročistiti prostoriju ukoliko iskoristite eukaliptus i nanu, dok će sva citrusna ulja, kao i ruža pridoneti podizanju raspoloženja.

#Kuća

#Miris

'