separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

TRIKOVI koje mora da zna svaka DOMAĆICA!


Posebno će vas impresionirati trik o blenderu. Ispostavlja se da smo ga godinama pogrešno koristili.


Mrlje na lakovanim cipelama  

Mrlje na lakovanim cipelama, pogotovo u svetloj boji nisu nikakvo iznenađenje. Postoje posebne četkice i sunđeri koji vam mogu pomoći da očistite cipele. Međutim, postoji vrlo jednostavan trik. U ovoj nevolji pomoći će vam čaša obične vode u koju treba dodati 1 kašiku sirćeta. Ovom mešavinom obrišite zaprljane cipele.  

Povratite vešu belinu  

Bele stvari uvek moraju biti temeljno oprane da bi se uklonile mrlje i vratila belina. Ali, postoji jednostavna opcija koja će vam pomoći da sive stvari ponovo postanu bele - u prašak za pranje veša dodajte nekoliko tableta aspirina.  

Često cvetanje cveća  

Da bi vaše cveće češće cvetalo, a cvetovi bili lepi, neophodno je zalivati biljke rashlađenom vodom, u kojoj su kuvane testenine ili krompir.  

Neprijatni mirisi  

Da se oslobodite neprijatnog mirisa u frižideru pomoći će vam nekoliko kesica čaja koje ste već iskoristili. Samo ih stavite u frižider.  

Kako da miksirate namirnice u blenderu bez grudvica  

Da svi sastojci budu ravnomerno pomešani, u blender prvo morate sipati tečnost, a tek onda dodati sve druge namirnice. Onda se formira levak, u koji će svi proizvodi pasti i dobićete homogenu smesu bez grudvica.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti