AKTUELNO

Ako se odlučite da novac držite u kući, postoje mesta na koja ga nikako ne bi trebalo ostavljati jer ćete bez njega, ako se lopovi pojave, ostati skoro sasvim sigurno.

Ispod dušeka

Dušek na krevetu je jedno od prvih mesta koje će se naći na udaru lopova, a i postalo je “klasika”, pa će i oni koji se inače ne bave ovim “poslom”, sasvim sigurno započeti potragu odavde.

Kućni sef

Potpuno je svejedno da li je sef veliki ili mali, da li ima šifru, katanac ili ključ. Čak iako je pričvršćen za zid ili nameštaj, nema garancije da nećete ostati bez njega.

Ormarići, fioke

Čak i da novac u ovakvim komadima nameštaja držite pod ključem, lopovi su dobro opremljeni svim potrebnim alatima, ali i vrlo uvežbani u obijanju brava.

Pročitaj još: BEZOSEĆAJNI SU: Od ova dva znaka NIKADA NEĆETE ČUTI VOLIM TE

Korpe za veš

Tuđe prljavi veš ne deluje primamljivo nikome, pa se čini kao dobra ideja za čuvanje novca. Međutim, nije naročito teško prevrnuti korpu i istresti njen sadržaj, tim pre što ovaj posao traje oko minut-dva.

Iza slike ili ispod lampe

Filmski predlozi za čuvanje novca u realnosti nisu najbolja ideja. Na ovakvim mestima ne može da se sakrije previše novčanica, jer će izgledati upadljivo, a da bi se ova mesta pregledala, potrebno je samo oboriti lampu ili pomeriti sliku.

Zakopano blago

Mala je verovatnoća da će dvorište biti mesto za potragu, a mala je verovatnoća i da će ga neko u njemu kriti. Rupa je možda najbolja ideja, ali i ovo rešenje ima mane: zaboravićete gde se nalazi, novac može da pokisne, a njime može da se pozabavi i kućni ljubimac.

#Krađa

#Novac

'