AKTUELNO

Svakog leta, kad je garderoba u pitanju, mornarski stil nema premca.

Svakog leta, kad je garderoba u pitanju, mornarski stil nema premca. Isto je i kad je reč o dizajnu enterijera. U iščekivanju odlaska na more ili sa željom da njegovi tragovi što duže traju, evo nekoliko načina da vaš dom "zamiriše" na so i pesak.

Boja morskog stila je plava, pa nećete pogrešiti ako izaberete bilo koju njenu nijansu, od tirkizne, kobalt, teget.

Foto: Pixabay.com

Kombinacija bele i plave sa crvenim detaljima je pun pogodak, a siva sa ponekim modrim detaljem možda ne asocira na ovaj stil na prvu loptu, ali itekako "miriše" na more. Isto važi i za žutu jer asocira na sunce, pa slobodno birajte prekrivače, jastučnice, jastuke, tapete, zavese u ovoj vedroj boji.

LETO JE PRAVO VREME ZA DOTERIVANJE: Ulepšajte stan za malo para!

Nabavite kutije za odlaganje sitnica sa morskim motivima, držače za knjige u obliku sidra, pa čak i luster u obliku broda ako ste dovoljno ekscentrični.

Foto: Pixabay.com

U spavaću sobu pored kreveta, umesto noćnog stočića stavite jedan na drugi dva stara kofera koja ćete ukrasiti razglednicama sa dalekih destinacija i nekim drugim morskim motivima.

Foto: Pixabay.com

Na zid u dečjoj sobi zalepite stikere sa slikama riba i morskih zvezda, ako imate krevete na sprat, ubacite merdevine sa kanapom jer će asocirati na kabine mornara, pa mališani mogu zamišljati da su pirati.

#Dom

#More

#Nameštaj

'