AKTUELNO

Dugotrajna i pouzdana zaštita fasade je neophodnost, naročito imajući u vidu izloženost fasade svim, pa i ekstremnim vremenskim prilikama: suncu, kiši, snegu i vetru, ali i okolnostima kao što je zagađenje u gradskim sredinama.

Moderni uslovi života, međutim, ne zahtevaju samo zaštitu od predvidljivih i nepredvidljivih okolnosti, već rađaju i potrebu za udobnošću i visoke estetske zahteve, bez obzira da li govorimo o poslovnim ili stambenim objektima. JUBIZOL je termoizolacioni fasadni sistem koji nudi rešenja za delotvornu toplotnu izolaciju građevinskih objekata, štiti fasadne površine od atmosferskih uticaja i ispunjava zahteve po pitanju estetskog izgleda objekta.

10 i više nego dovoljnih razloga zašto treba da izaberete JUBIZOL fasadu?

• Ugradnjom JUBIZOL fasade možete ostvariti garanciju i do 35 godina na funkcionalnost ugrađenog sistema!

JUBIZOL termoizolacioni fasadni sistemi testirani su metodama ubrzanog starenja i termičkih šokova u mikroklimatskim komorama, u kojima je dokazano da čak i pri najzahtevnijim uslovima upotrebe, JUBIZOL fasadni sistemi pokazuju znatno duže vreme postojanosti, kao i duži rok trajanja.

• JUBIZOL fasadni sistemi pružaju Vam mogućnost uštede i do 40 % na troškovima el. energije

Da li ste znali da neizolovana kuća iz 1970. godine troši istu količinu energije i novca kao automobil sa potrošnjom goriva od 20l/100km? Preko fasade možete izgubiti od 30-50% toplotne energije. Uštedite i do 40% energije ugradnjom JUBIZOL termoizolacionih sistema.

• Vaš objekat štitite trajno

Ugradnja JUBIZOL termoizolacionog fasadnog sistema predstavlja inicijalno ulaganje, ali omogućava dugotrajnu zaštitu i efikasnost i ne zahteva dodatne troškove napajanja i servisiranja, poput sistema za klimatizaciju. JUBIZOL termoizolacioni fasadni sistemi garantuju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim obezbeđuju zdrave i prijatne uslove stanovanja.

• Povećavate vrednost svog objekta

Svako uredjenje doma ili renoviranje kuće nisu potpuni bez izolacije. Ugradnja JUBIZOL termoizolacionog sistema je investicija koja direktno vodi do kvalitetnijih i vrednijih kvadrata. Kvalitetna toplotna izolacija Vašeg objekta, poput stana, kuće ili poslovnog prostora povećava njegovu tržišnu vrednost.

Foto: Printscreen YouTube/JUB Group

• Obezbeđujete zdrav i komforan radni i životni prostor

Komforan enterijer postaje idealan životni i radni prostor na temperaturi vazduha između 19 i 22°C, pri vlažnosti vazduha između 40 i 60%. Kako biste postigli ovakve boravišne uslove, potrebni su idealno termoizolovani zidovi, jer nedovoljna toplotna izolacija fasade dopušta povećanu razmenu toplote i negativno utiče na kvalitet stanovanja. JUBIZOL termoizolacioni sistemi garantuju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim obezbeđuju zdrave i prijatne uslove stanovanja.

• Unapređujete estetski izgled objekta

Termoizolacioni sistemi JUBIZOL obezbeđuju vrhunska rešenja po pitanju estetskog izgleda objekta. Završni premazi (fasadni malter i boje za fasadu) obezbeđuju nivo hrapavosti, tj. glatkoće po Vašem izboru. JUBIZOL termoizolacioni sistemi, takođe, nude veliki izbor nijansi boja i njihovu maksimalnu postojanost. U JUB Design Studiju izrađuju se studije za JUBIZOL sisteme - kreativna rešenja za estetski izgled objekta. Termoizolacioni sistemi JUBIZOL garantuju vrhunski estetski izgled i kolorit, kao i ekološku prihvatljivost i usklađenost sa životnom sredinom.

• Štitite vašu fasadu od pojave algi i plesni

Otpornost JUBIZOL termoizolacionih fasadnih sistema na alge i plesni je osobina koja se obezbeđuje posebnom formulacijom tehološko naprednih materijala. Stoga kupovina dodatnih posebnih aditiva koji bi sprečili ovakvu pojavu na fasadi kod JUBIZOL fasade nije potrebna.

• Nudimo Vam veoma veliku mogućnost kombinacije kvalitetnih materijala

JUBIZOL termoizolacioni fasadni sistemi nude širok izbor i najveću moguću kombinaciju materijala, čak za najzahtevnije potrebe: Uz široku paletu kombinacija materijala, možemo ponuditi i sisteme za posebne zahteve kao što su, na primer:sistem otporan na vremenske neprilike (grad I sl).

• JUBIZOL Vam nudi sistemsko rešenje

Sve komponente sistema proizvedene su od strane proizvođača JUB doo: vlastitom proizvodnjom komponenti (uključujući STIROPOR - ekspandirani polistiren) osiguravamo potpunu kontrolu i kompatibilnost sistema.

Foto: Printscreen YouTube/JUB Group

• Podrška JUB stručnjaka

Snažna tehnička podrška i dodatne usluge (priprema tehnologije za implementaciju toplotne izolacije fasade i izračunavanje potrebnog sidrenja, proračun građevinske fizike, saradnja sa ostalim učesnicima u projektu). Izolacija je prvi i očigledan cilj ugradnje fasade, a uz JUBIZOL fasadne sisteme dobijate ne samo izolaciju, već i energetsku efikasnost i rezultat na visokom estetskom nivou, s obzirom da JUBIZOL boje za fasadu nude veliki izbor nijansi i primenljivost na različitim tipovima fasade. Svi segmenti rada na fasadi - postavljanje fasade, izolacija fasade, doizolacija, sanacija, bojenje i obnova fasade jednako su važni i vrše se sa primarnim ciljem- termoizolacija i hidroizolacija.

Foto: Printscreen YouTube/JUB Group

• Kako funkcioniše toplotna izolacija (termoizolacija)?

Energetska efikasnost JUBIZOL fasadnih sistema podrazumeva smanjenje troškova grejanja tokom zime, zadržavajući toplotu unutar objekta i smanjenje troškova hlađenja tokom leta, jer kvalitetna fasada sprečava ulazak toplote u unutrašnjost objekta. Termoizolacioni materijali koji se koriste u okviru JUBIZOL fasadnih sistema (stiropor, fasadni lepak, fasadni malter i drugi fasadni materijali) su visokog kvaliteta i njihov izbor zavisiće od veličine, položaja i namene objekta, kao i stanja postojeće fasade. Više o izboru JUBIZOL fasadnih sistema možete pogledati na:

https://www.jub.rs/fasadni-sistemi-i-energetska-efikasnost/zasto-odabrati-fasadu-jubizol, ili se obratiti JUB tehničkoj podršci!

#Dom

'