separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

ČIŠĆENJE OGLEDALA - Ništa lakše! Ovo je najlakši i najbrži put do blistavog ogledala


Čišćenje ogledala može ponekad biti težak i mukotrpan fizički rad, ali svakako spada u površine nije tako teško održavati čistima. Donosimo vam savete zbog kojih ćete se "zaljubiti" u svoje ogledalo, a ne u svoj odraz.


Šta vam je potrebno?

Već odavno je poznato da je jedno od najjeftinijih i najefikasnijih sredstava za čišćenje ogledala, zapravo, sirće. Međutim, kada želite da dobijete blistavi sjaj, potrebna vam je topla voda i krpa od mikrofibera. Možda će vam biti potrebno i neko sredstvo za čišćenje (deterdžent za posuđe) ili pjena (ne gel) za brijanje. Nastavite sa čitanjem da saznate zašto…

Blistavo čisto ogledalo

Autor: Vladimir Lukić

Ako vaša ogledala nisu puno prljava, očistićete ih za tili čas toplom vodom i krpom od mikrofibera. Međutim, ako su ona malo prljavija, u toplu vodu naspite par kapi blagog deterdženta te u smjesu namočite spužvu i pređite preko ogledala. Nakon toga prebrišite ogledalo suhom krpom od mikrofibera.

Zamagljena ogledala

Slijedite ovaj savjet i zamagljena ogledala poslije tuširanja postaće stvar prošlosti. Kako se para ne bi nakupljala na ogledalima, nanesite malo pjene za brijanje ravnomjerno preko cijelog ogledala. Nakon toga obrišite ogledalo suhom krpom od mikrofibera i problem je riješen.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti