separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

BAMBUS ZA NOVAC U KUĆI: Biljke za privlačenje sreće u dom


Ako je verovati kineskoj tradiciji, dve stabljike ove biljke u stambenom prostoru donose ljubav, tri bogatstvo i dugovečnost, a sedam dobro zdravlje.


Biljke su živi organizmi i one, kao i ljudi, mogu da šire pozitivnu, a uklone negativnu energiju. Prema nekim verovanjima, mogu čak da donesu sreću, ljubav i novac. Srpski telegraf otkriva koje biljke treba da čuvate u domu ako želite da pokrenete pozitivne vibracije.

Lotos

Predstavlja prosvetljenje i ponovno rođenje. Beli cvet lotosa, ako je postavljen na radnom stolu, u kuću unosi pozitivnu energiju i daje dobro raspoloženje svakom ko uđe unutra.

Žalfija

Štiti dom, čuva ga od zlih duhova i loše energije, a različita istraživanja su pokazala da njeno udisanje poboljšava rad mozga. Zbog toga povremeno treba zapaliti suve listove ove biljke i dimom oterati negativnu energiju.

Paprat

Najbolje raste u relativno vlažnom okruženju, u uglu sobe, blizu ulaznih vrata, odbija negativnu energiju, poboljšava kvalitet vazduha i apsorbuje štetne toksine.

Ladolež

Ovo cveće donosi sreću, mir i dobro raspoloženje u stambeni prostor, a ako se semenke biljke stave pod jastuk, sprečiće pojavu košmara i poboljšaće san.

Feng šui biljka novca

Kinezi je često čuvaju u restoranima, ukrašavaju je parama i veruju da donosi sreću i da je pravi magnet za novac.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti