AKTUELNO

Detalji koji se na prvi pogled čine potpuno nebitnim, poput boje na zidu, mogu uticati na raspoloženje u vašem domu, zbog toga pazite koju boju zida ćete odabrati za koju sobu!

Svetloplava budi mir i jasnoću

Plava je složena boja i može da se tumači na razne načine, ali uglavnom naglašava osećaj reda. Svetla nijansa nudi smirenost i često se povezuje s nebom i vodom. Dobar početak je dodavanje plave boje za naglašavanje jednog dela zida ili kroz manje naznake boje u sobi. Takođe, možete okrečiti celu sobu u svetloplavu!

Bogata ljubičasta osiguraće vam vrhunsku udobnost

Većina dubokih boja stvara duboka raspoloženja i povezane su s bogatstvom i tradicijom. U kutku za čitanje ova raskošna nijansa stvara savršen ambijent za sedenje ispred kamina sa omiljenoj knjigom ili čašom vina.

Duboka plava donosi toplinu

Tamnoplava ima tendenciju povezivanja sa pouzdanošću, tako da je ova boja fantastična za dnevni boravak i dočekivanje gostiju. Jake boje su dobre za dodavanje dramatičnih efekata, kao i za stvaranje raspoloženja elegancije.

Bledozelena pruža umirujuću povezanost s prirodom

Kao i plava, zelena je poznata po mirnom ambijentu i neutralnosti. Zato je bledozelena idealna nijansa za potpuno zen prostor i prijatelj opuštajućih kupki. Nežna bela daje osećaj čistoće i svežine Ako uđete u sobu bele boje, možda nećete svesno registrovati prisutnost boje. Ovaj fenomen čini belu i ostale neutralne boje idealnima za prostore koji zahtevaju jednostavnost. Ali jednostavno ne mora biti dosadno - ubacite nekoliko šarenih detalja!

#Dom

'