AKTUELNO

Ovu tečnost su razvili stručnjaci, pa nema potrebe da sumnjate u njenu efikasnost - očistiće baš sve.

Pravi "stručnjaci" su napokon napravilii tečnost koja čisti baš sve u vašem domu - podove, frižidere, šporete, kade, tup kabine, pa i fugne između pločica, odnosno večitu noćnu moru domaćica. Evo o kakvom spreju se radi.

Verovatno ste do sada poludeli kupujući gomilu proizvoda koji se reklamiraju i za koje ste čuli da su dobri za čišćenje vaše kuće, a pre svega kuhinje i kupatila. Pretpostavka je da više ne verujete ni u jedan od tih.

Sada je vaš problem rešen, jer su se domaćice udružile i otkrile koje to sastojke treba da ima sprej koji čisti baš sve, pa i "proklete" fugne.

Magična tečnost u sebi ima pet sastojaka:

- 1,5 l vode, od kojih 200 ml treba da bude ključala voda,

- 300 ml sirćeta,

- 60 ml tečnosti za pranje suđa,

- 25 ml eukaliptusovog ulja,

- 3 kašičice sode bikarbone.

Foto: Printscreen Youtube

Mame su oduševljene ovom tečnosšću jer je prilično bezbedna za zdravlje njihove dece u odnosu na hemikalije koje su do sada koristile. Pored toga one potvrđuju da je ovaj sprej zaista svemoćan kad je uklanjanje prljavštine u pitanju.

- Bukvalno sam odušavljena ovim sprejem. Ništa drugo nema potrebe da koristim. Čisti svaki detalj u kući, a lako se ispira - napisala je jedna domaćica na fejsbuku.

- Ljudi skinula sam čak i mlju od aromatične sveće - pohvalila se druga.

Ono što je sjajno je da sprej za sobom ne ostavlja fleke i bledila. Kada ga isperete, što je veoma lako, ne postoji ništa što bi moglo da našteti zdravlju vaše dece, koja morate priznati sve pipaju rukama, a to je zato što new sadrži agresivne sastojke.

Dakle treba vam prazna flaša od dve litre i 100 dinara da napravite ovaj čarobni sprej.

#Recept

#Čišćenje

'