AKTUELNO

Marija nije ostavila oproštajno pismo, a roditelji su van sebe jer mlada devojka nije pokazivala da ima bilo kakve probleme.

Marija Ćurčić (25) u nedelju 11. novembra oko 23 časa izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u ulici Aleksandra Kostića 17, u Beogradu.

Kako saznaju mediji, Marija se popela na stolicu, a obesila se kaišem o gelender na galeriji u stanu u kojem je živela.

Njen otac i majka kažu da im se ćerka nije javljala nekoliko dana na telefon. Zabrinuli su se i otišli do stana sinoć oko 22.30h. Uz pomoć bravara otvorili su stan, ušli unutra i zatekli telo ćerkino telo.

Marija, jedna od najpoznatijih beogradskih klaberki, nije ostavila oproštajno pismo, a roditelji su van sebe jer njihova ćerka ni po čemu nije pokazivala da ima bilo kakve probleme, naročito ne tih razmera da izvrši samoubistvo.

Podsetimo, Marija je rođena 15. 8. 1993. godine u Beogradu, a zbog majke koja je iz Konga za sebe je govorila da je Afrosrpkinja.

Lepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar - voditelj, kao i PR.

Model je postala u 16. godini, a u TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.

Pročitajte još: VEST O SAMOUBISTVU MLADE MANEKENKE I VODITELJKE ŠOKIRALA JE SRBIJU: Evo šta je radila nekoliko dana pre nego što je DIGLA RUKU NA SEBE (FOTO)

#Beograd

#Marija Ćurčić

#Samoubistvo

'