separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

Osumnjičeni tinejdžer UHAPŠEN ZA UBISTVO bugarske novinarke, ali poriče jedan detalj! (FOTO)


Očekuje se njegovo izručenje Bugarskoj.


Nemački sud je naveo da je čovek osumnjičen za silovanje i ubistvo bugarske televizijske novinarke Viktorije Marinove (30) priznao krivicu za ubistvo biti izručen Bugarskoj u narednim danima.

- Uskoro se može očekivati izručenje optuženog. Uhapšeni je priznao sudu da je 6. oktobra 2018. godine imao verbalnu raspravu sa žrtvom. Bio je pod uticajem alkohola i droge i udario ženu u lice, nakon čega je pala, a potom ju je podigao i bacio u grmlje i rekao da je zatim napustio to mesto - naveo je viši regionalni sud u Celeu u saopštenju.

Autor: Tanjug

U saopštenju se dalje navodi da je dvadesetšestogodišnji osumnjičeni, koji je 10. oktobra zadržan u pritvoru po evropskoj poternici, izjavio tokom ispitivanja "da nije želeo da ubije žrtvu i da je negirao silovanje".

U noći 10. oktobra, 21-godišnji bugarski državljanin Severin Krasimirov je uhapšen u Nemačkoj pod sumnjom da je silovao i ubio 30-godišnju Marinovu, urednicu i voditeljku TVN.

Autor: Tanjug

Ubistvo je počinjeno u severnom bugarskom gradu Ruse 6. oktobra, a veruje se da je Krasimirov pobegao u Nemačku. Uskoro će se suočiti s suđenjem u Nemačkoj pre nego što bude izručen Bugarskoj.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti