separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

Marija je tragično nastradala kod Jagodine: Bila je u kolima sa svojim voljenim psom Žikom, ali je on NESTAO. Porodica moli za pomoć (FOTO)


Prijatelji i bližnji Marije Čajetinac (33), mlade pravnice iz Trstenika koja je poginula u stravičnom udesu kod Jagodine pokrenuli su potragu za Marijinim psom


Prijatelji i bližnji Marije Čajetinac (33), mlade pravnice iz Trstenika koja je poginula u stravičnom udesu kod Jagodine pokrenuli su potragu za Marijinim psom, Žikom, koji je bio sa devojkom u kolima kobnog dana i porodica se nada da je kućni ljubumac uspeo da se izbavi ili možda u prevrtanju vozila - prosto iskoči.

Porodici bi pronalazak psa, koji je ova mlada žena udomila i zavolela bio dragocena uteha u teškim trenucima.

- U saobraćajnoj nesreći na auto-putu u pravcu ka Nišu, kod Jagodine, poginula mi je drugarica. Sa njom je u kolima bio pas. Žika, Žile. Nije pronađen. Ako neko vidi psa žute boje, kratke dlake, mešanac sa ogrlicom, čipovan, sterilisan, neka ga uzme i odvede do prvog sigurnog mesta, a ja bih organizovala prevoz. Okolina mosta na Moravi na autoputu. Molim vas šerujte - napisala je na fejsbuku Marijina prijateljica.

Osim na broj telefona, 064-2252179, sve informacije o eventualnom viđenju Marijinog kućnog ljubimca mogu se dostaviti i portalu “infocentrala” iz Jagodine, odnosno na infocentrala.rs@gmail.com ili putem njihove fejsbuk-stranice.

Marija Čajetinac, poginula je na licu mesta u udesu koji se dogodio u traci iz pravca Beograda ka Nišu. Biće sahranjena u četvrtak na lokalnom groblju u rodnom Dublju kod Trstenika a brojna rodbina, prijatelji i poznanici oprostiće se od tragično poginule Marije najpre u porodičnoj kući, gde je zakazano opelo u 13 sati.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti