AKTUELNO

Živeo je sam - razveo se od žene, ćerka mu je radi u Austriji, a sin u Slovačkoj...

Juče je u Markovcu kod Velike Plane samoubistvo izvršio Dragan Tošić (56), učitelj u seoskoj školi "Drugi šumadijski odred". Tošić je samoubistvo izvršio u stanu koji se nalazi u školskoj zgradi, tako što je sebi presekao vene.

-Oko osam sati uveče, njegov sin je došao da poseti oca, ali nije mogao da uđe u stan. Provalio je kroz prozor i zatekao oca mrtvog. Pretpostavlja se da je nesrećni učitelj ruku na sebe digao oko tri sata popodne – kaže jedan od meštana.

Nekoliko sati pre tragedije Tošić je razgovarao sa direktorom škole Sašom Stanojevićem.

-Rekao mi je da se ne oseća dobro, ali nisam tome pridavao veću pažnju, jer se i ranije često žalio. Imao je probleme sa šećerom a više od bolesti mučili su ga nesređeni porodični odnosi – kaže Stanojević.

Dragan Tošić je živeo sam. Sa suprugom se razišao, kćerka mu radi u Austriji, a sin se nedavno vratio sa privremenog rada u Slovačkoj.

Juče je za Srbiju bio tragičan dan. U saobraćajnoj nesreći kod Jagodine poginulo je sedam, a teško povređeno više od 30 lica, četvoro nesrećnika smrtno je stradalo na putu između Svilajnca i Despotovca, a popodne je učitelj iz Markovca izvršio samoubistvo.

Zanimljivo je da su se sve ove nesreće dogodile u poluprečniku od 20 kilometara.

#Samoubistvo

#učiteljica

'