separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

MLADIĆ (20) POPIO BENZIN, POLIO SE I SPALIO NAOČIGLED RODITELJA! Život mu je VITALNO UGROŽEN i biće transportovan za Beograd!


Čačak je juče pogodila vest o pokušaju samoubistva Radiše. Svi se nadaju da će se mladić izvući.


Mladić Radiša Kozoder (20), koji se sinoć polio benzinom i zapalio, vitalno je ugrožen i biće danas transportovan na Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj ulici u Beogradu, rekao je direktor Opšte bolnice u Čačku dr Radoslav Milošević.

- U toku je priprema za transport, pacijent se nalazi na odeljenju intenzivne nege, na respiratoru je i vitalno je ugrožen. Opekotine su zahvatile oko 55 posto kože, urađena je primarna obrada opekotina i on će tokom dana biti prebačen u Beograd - kazao je dr Milošević.

Kozoder iz Trbušana kod Čačka, pokušao je sinoć samoubistvo paljenjem benzinom.

Bivši radnik je prema rečima očevidaca, ispred ulaza u privatno pekarsko preduzeće u Čačku, popio određenu količinu benzina a zatim je ušao u krug fabrike gde je seo na pločnik ispred ulaza u garderobu, polio se ostatkom, dok je istovremeno u ruci držao upaljač.

Autor: Pixabay.com

Policijska patrola pokušala je da ga spreči u toj nameri, a za to vreme stigli su i mladićevi roditelji koji su ga molili da ne čini tako nešto, međutim on je u jednom trenutku upalio upaljač i zapalio se.

Policajci i okupljeni radnici brzo su intervenisali s protivpožarnim aparatima i ugasili plamen.

Policajac Boris B. tom prilikom je zadobio opekotine, jer ga je tokom intervencije zahvatio plamen.

Ekipa hitne pomoći je mladića s teškim telesnim povredama prevezla u čačansku bolnicu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti