AKTUELNO

Monstruozno ubistvo počinili su 22-godišnji mladić i njegova 12-godišnja devojka.

Aleksandra Popovića (21) brutalno su ubili 22-godišnji mladić i njegova 12-godišnja devojka, a potom su ga isekli na komade i pojeli mu mozak!

Ruska policija ostala je šokirana kada je juče Popovićevu glavu pronašla u rerni u njegovoj kući u selu Novinka nedaleko od Sankt Peterburga.

Kako navode mediji neimenovani mladić i devojka koji su bili u ljubavnoj vezi došli su da žive kod Popovića.

Devojčica je 10 dana pre brutalnog zločina pobegla iz svoje kuće u Sočiju da bi bila sa mladićem, a pretpostavlja se da su se upoznali preko interneta. Ipak, njihova povezanost sa Popovićem nije otkrivena.

Oni su uhvaćeni nedugo nakon što su posle ubistva pobegli kroz prozor iz Popovićeve kuće koju su prethodno zapalili.

Komšije su videle dim u kuhinji i odmah pozvali policiju Aleksandrovog brata i policiju.

- Ušao sam u kuću kroz prozor i video da je sve ispreturano, da su neke stvari odnete, a onda sam video beli čaršav koji se natapao krvlju. Samo sam izleteo napolje, molio sam boga da to nije moj brat - rekao je Aleksandrov brat.

On je potom uz pomoć komšija razvalio vrata i tada su mu se obistinile najgore sumnje. Prema navodima medijima, u kući je pronađen jeziv prizor.

Pod u kuhinji je bio sav krvav, a telo nesrećnog Popovića kome su odsečene ruke i noge ležalo je prekriveno na podu. Popovićeva glava bila je u rerni, a falio je deo lobanje i deo mozga.

Prilikom saslušanja uhapšeni su rekli da su pojeli deo Popovićevog mozga jer "nije bilo ništa drugo"!

Mladić je zadržan u pritvoru i preti mu 15 godina robije zbog ubistva i seksualnog opštenja sa maloletnim licem, dok maloletna devojčica po zakonu ne može krivično da odgovara i predata je Centru za socijalni rad.

#Mozak

#Ubistvo

'