AKTUELNO

Beogradska policija uhapsila je Snežanu Garaču (48) koja je u noći između petka i subote, nožem izbola sina Dragišu (22).

U trenutku napada pomahnitala žena bila je pod dejstvom alkohola, i to od 1,2 promila, piše Blic.

- Uhapšena je imala 1,2 promila alkohola u krvi. Kako se radilo o lakim povredama, ona je nakon zadržavanja od 48 sati puštena kući. njen sin je nakon ukazane lekarske pomoćui takođe pušten na kućno lečenje. Oni su odnos navodno izgladili, a Snežana će verovatno odgovarati za nanošenje lakih telesni povreda - kaže izvor ovog lista.

Kako tvrdi Snežanina majka, do incidenta je došlo jer su se njih dvoje "malo sporečkali".

Naime, ovaj događaj dogodio se na Voždovcu, u Ulici Stefana Prvovenčanog, nakon čega je Dragiša, sa lakšim povredama, prevezen u Urgentni centar. Nakon policijske intervencije Snežana je oko tri ujutru odvedena u policijsku stanicu, gde je posle date izjave ubrzo puštena kući.

Na pitanje šta se to tačno dogodilo između nje i njenog sina, privedena nije bila raspoložena da odgovori, ali nam je rekla da se njen sin "trenutno nalazi u kući i spava".

Takođe, ona se za ovaj list požalila na način na koji su se policajci ophodili prema njoj dok su je privodili te noći.

- Policajci koji su došli na uviđaj bili su bezobrazni i drski. Nisu mi dali ni da se presvučem niti da uzmem pumpicu, jer imam bronhijalnu astmu. Kada sam odbila da uđem u patrolna kola, bacili su me na zemlju i krenuli da me šutiraju - prepričava Snežana.

Snežanina majka ispričala je da su komšije pozvale policiju, a da su je policajci, kada je pokušala da odbrani ćerku navodno "gurnuli na pod".

- Moju majku su gurnuli na pod, a sada ću ja da plaćam kaznu koju su mi poslali jer sam ih psovala dok su me tukli - priča Snežana Garača.

Takođe, Snežana je našim reporterima pokazala povrede i modrice koje je navodno zadobila tokom hapšenja na desnom zglobu, rukama i nogama.

#Beograd

#Ubistvo

'